January 20, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Puak haprak pakatan apa yang diaorang tahu selain makan taik dan kencing fitnah.. setiap denyut nadi.. darah yang mengalir di seluruh badan dari bawah hingga ke hujung urat otak semuanya dialirkan dengan najis..
Ini semua hasil dari hadaman produk fitnah dan bohong para pemimpin haprak pakatan.
Kita ambil contoh pengakuan terbaru oleh Clare Rewcastle Brown, maklumat yang beliau terima datangnya dari perempuan low class S- Ambiga yang mungkin kastanya lebih rendah dari paria.
Brown menjelaskan, bekas Pengerusi Bersih itu memberitahu mengenai Najib, Pas dan isu 1MBD kepadanya pada Julai tahun lalu.
“Ambiga beritahu bahawa sumbernya itu boleh dipercayai dan menjangkakan jumlah yang telah dibayar sekitar RM90 juta,” kata Brown dalam dokumen mahkamah bertarikh 11 Oktober lalu .
Dokumen mahkamah itu telah difailkan berhubung saman fitnah Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang terhadap Brown pada April lalu.
Dalam saman tersebut, Abdul Hadi mendakwa beliau telah difitnah dalam rencana Sarawak Report bertajuk As Najib denies all over 1MDB let’s not forget his many other criminal connection bertarikh 6 Ogos, 2016.
Rencana itu mendakwa wang itu bertujuan untuk menyogok Pas untuk menyebelahi Barisan Nasional (BN).
Semua orang tahu Rafizi Ramli sebelum ini berkata maklumat yang beliau perolehi bahawa PAS terima RM90 juta dari Najib melalui dana 1MDB adalah dari pegawai kanan SPRM??
Manakala Dato Haji Husam Musa pula kata dia ada bukti dana tersebut dimasukkan dalam akaun Bank Affin.
Kemudian mengapa pula secara tiba-tiba Editor Sarawak Report menamakan bekas Presiden Majlis Peguam Malaysia dan Kepala Militan Bersih Dato’ Ambiga Sreenevasan pula sebagai pemberi maklumat?
Kita boleh lihat satu siri pembohongan dengan menggunakan “90juta” dan “1MDB” di spin dengan pelbagai kaedah ada 3 sumber berlainan yang direka cipta .. semuanya dimainkan oleh media pembangkang yang kemudian dilahap kencing dan najis ini oleh para pengikut mereka.
Ini baru spin dan fitnah “90juta” belum dikira lagi pelbagai fitnah dan kencing yang terhidang diluar sana,berapa ramai yang tidak tahu menahu apa apa terikut makan dan minum najis dan kencing fitnah.
Sebelum talak 3 dengan DAP,PAS juga turut sama menjadi tukang hidang dan penyebar tegar. Alhamdulilah apabila terkena pada batang hidung sendiri mereka sedar semua ini hanya pembohongan dan fitnah.

Facebook Comments

admin

No Comments

Leave a Comment

Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: