November 18, 2017
You can use WP menu builder to build menus

Ketua Armada Parti Bunga @SyedSaddiq Anjur Seks Bebas?

Pakatan Harapan sekarang semakin rosak. Belum lagi reda isu Pesta Octoberfest yang disokong kuat oleh mereka, Ketua Pemuda salah satu parti di dalam Pakatan Harapan telah mengeluarkan kenyataan berani dengan menggalakkan seks bebas. Malang sekali, idea berdasarkan fikiran logik yang tidak menggunakan landasan Agama ini diucapkan oleh orang Islam sendiri.

Bergembiralah para pemuda dan pemudi Pakatan Harapan. Bayangkan sekiranya Pakatan Harapan memerintah. Anda dibenarkan dan diwajarkan berzina, asalkan jangan mengandung. Inilah ajaran agama Pakatan Harapan. Jadi, apa tunggu lagi, Selangor dan Pulau Pinang bolehlah menganjurkan pula pesta zina.

Syed Sajat Saddiq yang sebelum ini terkenal sebagai kaki ‘clubbing’ semasa zaman beliau menuntut di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), kini cuba menjadi ‘role model’ anak muda sebagai Cikgu Seks? Jadi, patutlah dakwaan berat yang ditujukan kepada Syed Sajat Saddiq mengenai beliau tinggal sebilik di Paris bersama anak Menteri Besar Selangor masih belum dijawab. Dakwaan tinggal sebilik dengan bukan muhrim ini amat berat. Kenapa Syed Sajat Saddiq tidak mahu menafikan, kalau betul ianya fitnah?

Sumber Berita: http://khairulryezal.blogspot.com/2017/11/ketua-armada-parti-bunga-syedsaddiq.html

Facebook Comments
read more

Melayu Dalam Dap Hanya Tahap Macai Sahaja!

Kemerosotan kehadiran perwakilan ke pemilihan Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC) DAP semalam membuktikan berlaku krisis ketidakpercayaan dalam parti tersebut ketika ini.

Kehadiran hanya 1,356 atau 53% daripada 2514 perwakilan yang layak hadir pada pemilihan semula CEC parti itu juga memberi isyarat jelas kepimpinan DAP tidak mendapat sokongan.

Ahli Dap sudah hilang kepercayaan dengan kepimpinan mereka sendiri, walaupun pucuk kepimpinan Dap menggunakan khidmat konsultan dari Amerika untuk mengendalikan pemilihan kali kedua.

Pemilihan semula CEC parti itu yang berlangsung di Pusat Konvensyen Ideal Shah Alam (IDCC), Selangor.Jumlah kehadiran tersebut diumumkan oleh wakil firma perunding Grant Thornton yang turut memaklumkan kemerosotan kehadiran yang tinggi berbanding 1,725 perwakilan yang mengundi dalam pemilihan CEC DAP pada 2013.

Perwakilan yang layak mengundi dalam CEC kali ini juga berkurangan daripada 2,576 kepada 2,514 berikutan seramai 62 perwakilan tidak layak mengundi kerana keluar parti, meninggal dunia atau diisytiharkan muflis.

Menurut pengumuman itu, calon yang bertanding dalam pemilihan semula CEC pada tahun ini turut menurun daripada 68 calon kepada 62 calon.

Dap yang dikatakan parti untuk semua kaum ternyata satu pembohongan, Melayu dalam Dap tidak mendapat tempat dalam CEC dan juga untuk diletakkan sebagai calon dalam pilihanraya.

SAUMBER bERITA: http://taipingmali.blogspot.com/2017/11/melayu-dalam-dap-hanya-tahap-macai.html

Facebook Comments
read more

DANA RAKYAT SELANGOR “HANGUS” LAGI!!!

Nampak gayanya pendedahan demi pendedahan dilakukan secara terbuka terhadap kepincangan yang berlaku dalam pentadbiran Rejim Pakatan Selangor pimpinan Si Azmin Ali tu.

Sehingga ke hari ini, ternyata banyak projek diluluskan dengan nilai yang tidak munahsabah dan cara yang amat meragukan itu dilakukan sebaik sahaja selesai Pilihan Raya Negeri Sarawak.

Sebelum ini SAMM telah membuat beberapa pendedahan yang masih belum dijawab, antaranya ialah mengenai projek ubah suai ringan pintu gerbang dengan kos bernilai hampir RM10juta.

Hanya jawapan selamat diberi kononnya projek ini adalah dari wang penderma yang didahulukan kosnya. Malah salah seorang Adun PKR Selangor menjaja nama Istana untuk menyelamatkan diri.

Bahkan Si Menteri Besar Selangor itu juga gagal memberikan penjelasan mengenai kepentingan wang rakyat sebanyak RM65.03j dibazirkan untuk kerja mengganti kubah dan pejabat Masjid Shah Alam.

Apabila perkara itu dibangkitkan oleh pihak wartawan, Si Menteri Besar Selangor tu marah dan suruh wartawan menjawab dengan tuhan, kerana ganti kubah mahal untuk bela syiar islam.

Persoalannya, berapa banyak institusi Islam, sekolah – sekolah agama, pusat ilmu dan kebajikan Islam yang mampu terbela dengan jumlah wang RM69.04 juta yang diambil dari dana rakyat?

Dan yang terbaru, geng SAMM mendapat dokumen untuk sebuah projek di bawah tajuk “Cadangan menyiapkan tempat letak kereta Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam”.

Projek ini diluluskan kepada sebuah syarikat dengan nilai RM43juta. Soalnya apakah relevannya RM43juta dibazirkan hanya untuk menyiapkan PARKIR sebuah perpustakaan?

Lebih jenaka lagi melalui carian di media, perpustaan itu sendiri disiapkan hanya dengan kos RM60 juta sahaja (sebelum azmin MB). Dalam erti kata mudahnya tempat letak kereta hampir sama harga dengan perpustakaan?

Kegilaan apakah yang cuba dipamerkan oleh Si Azmin Ali ni? Soalnya, sampai bila perkara seperti itu harus diteruskan? Berapa banyak lagi duit rakyat Selangor akan dibazirkan oleh Si Menteri Besar yang rakus nak jadi Perdana Menteri tu nanti!!!

 

 

Sumber: http://semuthitam80.blogspot.com/2017/11/dana-rakyat-selangor-hangus-lagi.html

Facebook Comments
read more
Show Buttons
Hide Buttons